Canpop banner


    El llop marí

    Identificador: SofiaSimon
    Títol: El llop marí
    Tipus:

    Llegenda 

    Recol·lector: Sofía Simón Brotons
    Informant: Pepe Casavella
    Edat informant: 89
    Localitat: El Campello
    Data enregistrament: 11/05/2018
    Extensió:
    Text:

    Pues d[e]ien que havien, pues un llop marí, pues és una foca d’eixes [...], un llop marí. I d[e]ien, això és un dicho, jo no ho sé ni [...], la cova del llop marí perquè es diu que ahí habitava un llop marí, una foca. Un llop marí.

     

    I això és lo que ha quedat, és que mosatros, la cova del llop marí, la cova del llop marí... I allí també té una abertura, a lo que és a la cova de [...]. És una abertura que posaven unes comportes [i] l’aigua entra.

     

    - Tu has estat en la cova del llop marí?  

     

    És [a] dir, lo que és allí la..., el montet, que és un montet que dóna a la mar, a la part de baix hay una entrà [...] tindrà, calculo [uns] tres metres [...] de ampli. I allí tenia, bueno està marca[t] amb unes... una espècie de, pa posar una comporta.

     

    El peix entrava i el tancaven allí. Això és [...] i, la punta de [...]. Después està lo que hay en a on està el restaurant, la penyeta, allò s’ha dit sempre la penyeta [?]. Bé, no sé què dir-te ja.  

    Arxiu:

    Reproductor MP3


    Descarregueu-vos ací l'arxiu MP3 de la rondalla

    Departament Filologia Catalana - Universitat d'Alacant - Apartat de correus, 99 - 03080 Alacant - Telèfon 34 96 590 3410 - Fax 34 96 590 9330 - dfcat@ua.es