Canpop banner


    L'home de la Màgnum

    Identificador: CarlosSeva
    Títol: L'home de la Màgnum
    Tipus:

    Llegenda Contemporània

    Recol·lector: Carlos Seva Congost
    Informant: Marcos Pellicer Gambra
    Edat informant: 21
    Localitat: Alacant
    Data enregistrament: 25/04/2019
    Extensió:
    Text:

    L’altre dia estàvem a casa de la nostra amiga Marta, perquè vam celebrar l’aniversari de Tomàs que complia vint anys.

    Estàvem a la casa veient una pel·lícula, i quan es va acabar, Tomàs va dir-nos que si volíem vore el cotxe que li havien comprat els seus pares. Alguns van dir que si i altres van dir que no, que no volien sortir i es quedaven en la casa perquè feia molt de fred.

    Dons vam sortir alguns i vam anar a buscar el cotxe. Quan estàvem arribant va sortir d’una casa de color groc que hi ha al costat de la casa on viu la nostra amiga Marta, i va sortir un home alt amb unes pintes molt rares. Pero no vam donar-li molta importància. Pero de sobte, va sacar una pistola i ens va apuntar i nosaltres no sabíem que fer, estàvem, teníem molt de por en aquell moment i clar, ens vam quedar paralitzats, i Pere, que és molt ràpid i es molt àgil mentalment, va vore una pedra al terra i la va cogir i la va llançar contra el home. Vam aprofitar aquell moments i en vam anar corrents.

    Vam arribar a la casa de Marta, i els vam contar a tots el que havia passat, i no es creien el que estàvem contant. Nosaltres, “que si que si, que es veritat”. Total que els vam dir, vinga veniu amb nosaltres a vore si veiem altra vegada a aquest home.

    Total que vam sortir al carrer altra vegada tots junts, vam anar pel mateix camí fins que vam arribar a la casa i vam vore al home. Pere va agafar otra pedra, i se la, estava a punt de llançar-la i el home va dir: “No, no, no! Pareu, que no volia fer[-v]os mal”. Nosaltres ens vam quedar, a ver quina raó tenia el home per a sortir amb la pistola. Total, que el home ens va contar que havian anat uns lladres en la seua casa fa uns minuts, que l’havian robat la televisió, l’ordinador, diners que tenia amagats a una caja fort, i clar, l’home estava asustat. Bueno, be, nosaltres vam intentar ajudar-le, vam llamar a la policia i de moment no sabem si han encontrat als lladres o no, però esperem que si, perquè nosaltres també vivim prop de casa de Marta i tenim por per si els lladres estan treballant per aquesta zona. En fi una movida.

                Des d’aquell dia, quan tornem a casa després de estar junts al parc o a alguna casa, mai deixem que ningú torne a soles. Perquè tenim molt de por perquè aquest home puga aparèixer i ens fique un tir.

    Arxiu:

    Reproductor MP3


    Descarregueu-vos ací l'arxiu MP3 de la rondalla

    Departament Filologia Catalana - Universitat d'Alacant - Apartat de correus, 99 - 03080 Alacant - Telèfon 34 96 590 3410 - Fax 34 96 590 9330 - dfcat@ua.es